EU vill förbjuda antifeminism och kritik mot manlig omskärelse

Ett dokument med utkast till nya lagar som ska gälla för hela EU har nu tagits fram i Bryssel. Dessa lagar innebär, om de antas, att EUs totalitära anspråk utvidgas. Enligt dessa nya lagar ska det vara olagligt att till exempel kritisera feminism och manlig omskärelse. Det ska vara förbjudet att, som det heter, utsätta feminister eller feminism för förlöjligande.

Citat:

”nedsättande kommentarer som görs offentlighet och som riktas mot en sådan grupp som definieras i paragraf (a) – eller medlemmar av sådan grupp – med avsikten att uppvigla till våld, förtala gruppen, utsätta den för förlöjligande eller rikta falska anklagelser mot”

 

 Om en sådan här lag hade gällt redan 1979 så hade filmen ”Life of Brian” aldrig kunna göras. Den hade förbjudits och upphovsmännen hade förmodligen skickats till omskolningsanstalt eller fängelse. För det är vad EU vill göra med de som bryter mot denna lag, om den röstas igenom.

 

 Det föreslås nämligen att ungdomar som ägnar sig åt anitfeminism ska kunna skickas till omskolningsanstalter för att lära sig rätt attityd.

”Ungdomar som döms för sådana brott som listas i paragraf (a) kommer bli tvungna att genomgå ett rehabiliteringsprogram utformat att ingjuta en tolerant kultur i dem.”

 

Kritik av omskärelse av pojkar ska anses utgöra islamofobi och också det vara kriminaliserat.

 

 

Sverige nämns i mindre smickrande ordalag i artikeln:

”I Sverige har det redan förekommit uppgifter om att FRA noga övervakar papparättsgrupper på STASI-liknande sätt.”

Det ges dock ingen ytterligare referens till just detta påstånde om Sverige och FRA.

 

Dokumentet heter:

”Det europeiska ramverket för stadgar för främjandet av tolerans”

 

Nästa steg är att detta dokument tas upp för diskussion i ministerrådet. Så småningom blir det dags att behandla förslaget i de olika nationella parlamenten. Där kan folket eventuellt hota med misstroendeförklaring av sin regering, men som artikelförfattarna påpekar, det är osannolikt att det skulle inträffa i progressivt oantastliga länder som till exempel Sverige.

Sverige omnämns inte precis i några smickrande ordalag i sådana här sammanhang.

Förslaget säger också att kvinnor ska betraktas som en ”utsatt grupp” på grund av tidigare historiska oförätter. Vidare ska man, om man tillhör någon av de utsatt grupper som definieras i lagförslaget, som till exempel kvinnor, kunna bedriva rättsprocesser med juridiskt ombud betalt av det allmänna om man anser sig utsatt för förtryck såsom omnämns i lagförslaget. Motparten kommer inte att få motsvarande stöd.

 Artikelförfattarna talar mycket riktigt om dessa lagförslag i termer av åsiktspolis och sanningsministerium, som något som George Orwell kunde ha skrivit om. Och jag instämmer. EU börjar mer och mer likna ett 1984-samhälle. Detta är sinnessjukt och är ytterligare ett starkt skäl för Sverige att lämna unionen.

Länk:

http://www.avoiceformen.com/updates/eu-to-ban-anti-feminist-speech/

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s