Inget extraval – fortsatt stor invandring har högsta prioritet

Regeringspartierna har kommit överens med Alliansen om att inte fälla varandras budgetar utan låta den största grupperingen i riksdagen som man betraktar som regeringsduglig få igenom sin budget. Detta kommer man att göra genom att först lägga egna förslag på budget som man sedan låter bli att rösta på.

Socialdemokraterna fortsätter att sitta i knät på Miljöpartiet. Alliansen kommer att låta deras destruktiva politik fortsätta ha orimligt stort inflytande trots att de skulle kunna förhindra det.

Regeringen ( S + MP ) och Alliansen är överens om en enda sak, men bara en: Sverige ska fortsätta att ha en stor invandring från tredje världen.

Det har nu blivit ännu tydligare att det bara finns ett enda riktigt oppositionsparti i Sveriges riksdag – Sverigedemokraterna. Viktigare än alla andra politiska frågor, för alla partier utom för Sverigedemokraterna, är att förändra sammansättningen av den svenska väljarkåren så att denna inte röstar fram politiker som värnar det egna folket och landet utan i stället fortsätter att främja en extrem, unikt generös och vansinnigt kostsam invandring.

Vems agenda arbetar svenska politiker efter?

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s