Rasisten Löfvéns tystnad

I våras gjorde jag ett inlägg om vad jag kallade vänsteroiders moraliska bevekelsegrunder. Nu har Chang Frick på Nyheter Idag skrivit en artikel som delvis berör detta ämne och som också berör begreppet rasism.

Länkar:

https://rikfz1.wordpress.com/2015/04/08/moralen-bakom-den-vansteroida-politiken/

http://nyheteridag.se/rasism-kommer-alltid-fran-vanster/

Rasism är nämligen en vänsterkonstruktion, ett vapen syftandes till att användas mot främst under- och medelklass i västerländska samhällen. Med rasismen som vapen kan ett mediepolitiskt etablissemang tämligen effektivt täppa till truten på de av väljarna som kan tänkas motsätta sig den mångkulturella och feministiska agendan, dvs kulturmarxismen.

Rasism är idén om att europeiska folk utövar – och framförallt i historisk tid har utövat – förtryck mot andra folk i andra delar av världen. Genom att hävda att europeer är rasister kan man motivera en mångkutlurell politik, en politik som värnar alla tänkbara minoriteters alla möjliga krav och rättigheter men som samtidigt bortser från de europeiska majoritetsbefolkningarnas rättigheter och traditioner.

Det är av det här skälet som vår statsminister uttalar sin indignation över exempelvis fritösbranden i Eskilstuna och över näthatet mot Zara Larsson medan han sitter moltyst om knivmorden på IKEA i Västerås. Det är därför vänsteroider väljer att lovebomba moskén i Eskilstuna och det är därför man väljer att tala om och förstärka det man anser vara hotet mot asylboenden från ”mörka krafter.” Vad svenska folket behöver få klart för sig är att det är just Stefan Löfvén som, i alla fall för tillfället, är just de mörka krafternas främste represenatant. Han agerar (och låter bli att agera) som han gör just för att han driver den agenda han driver. Införandet av mångkultur i Sverige väger för honom tyngre än svenska folkets väl och ve. Han sätter minoriteters intressen framför svenskarnas. Han är rasist. Svårare än så är det inte. Därför är det också lönlöst att hoppas på att någon som Stefan Löfvén ska agera adekvat och göra något konstruktivt åt den besvärliga situation som Sverige och dess folk befinner sig i.

För att klara av att vända den här utvecklingen måste svenska folket klara av att påvisa och kritisera de moraliskt korrupta bevekelsegrunderna för etablerade partiers och massmediers agerande. Vi måste våga tydliggöra och krtisera det fula och moraliskt förkastliga i att priortera mångkultur och invandring före svenskarnas intressen. På lite sikt måste vi nå dithän att det blir en moralisk belastning att förespråka mångkultur och generös invadnringspolitik, i kombination med den släpphänta asylpolitik och kriminalpolitik som bedrivits här i Sverige under de senaste decennierna. Det är de övriga partierna i sjuklövern som är de verkliga rasisterna. Den så kallade antirasismen är bara deras vapen att täppa till truten på oss andra genom försöka påstå att vi är rasister. Det är vi inte. Det är de och Stefan Löfvén som är rasisterna. Som Chang Frick sade: Rasism kommer alltid från vänster. Och i begreppet ‘vänster’ måste man i just Sverige dessvärre också inkludera den så kallade högern, borgerligheten. Även de borgerliga partierna styrs idag av vänsteroider och av vänsteroida ideer. Den enda politiska opposition som finns i Sveriges riksdag idag utgörs av Sverigedemokraterna.

Annonser

En reaktion på ”Rasisten Löfvéns tystnad

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s