Löfvén och Romson go full nazi

Igår och i morse pratades det om att man skulle hyra platser på fartyg åt illegala invandrare. Senare under dagen stod det klart att regeringen S och MP nu skärper invandringspolitiken. Även om de här åtgärderna inte räcker på långa vägar så går man åt SDs håll i invandringspolitiken. Regeringen bedriver nu en politik som man tidigare själv betraktat som fascistisk och nazistisk. Åsa Romson började gråta under presskonferensen.

Åsa Romson:
” – Jag ska vara helt ärlig, vi har under den senaste tiden haft ett antal mycket svåra debatter i partiet just kring verkligehetsbilden. De senaste veckorna har jag blivit helt övertygad om att bästa sättet att hjälpa mina miljöpartistiska kommunalråd är att ändå göra något, sade hon och föll i gråt.

Det var ett märkligt uttalande. Är det verklighetsbilden man har debatterat kring? Bilden? Och dem man vill  hjälpa är inte svenska folket eller ens invandrarna utan MPs kommunalråd. Enbart MPs kommunalråd, och endast kommunalråden och inte andra kommunpolitiker och anställda? Därefter har man bestämt sig för att ”ändå göra något”. Anser Romson att det fanns något alternativ, dvs att göra ingenting? Var det ett tänkbart alternativ, enligt Romson.

 

Länk :

 

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-utokade-id-kontroller-vid-gransen

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s